Kuinka piilottaa tarkeysmerkit Gmail?

 

Oletko yksi niista monista ihmisista maailmassa, jotka yrittavat loytaa markkinoiden sopivimman ja katevimman sahkoposti ohjelmiston? Jos vastauksesi on kylla, Gmail on oikea tapa edeta. Useimmat meista ovat kuulleet monikansallisesta yrityksesta nimelta Google.

Se on yksi taman hetken suosituimmista ja luotettavimmista teknologisista organisaatioista planeetalla, ja Gmail on sen luoma. Nain ollen voit uskoa taman sovelluksen tarjoamiin palveluihin ja palveluihin laajalla marginaalilla. Jos haluat tietaa tarkemmin taman sovelluksen toiminnasta, voit ottaa yhteytta Gmail tukitiimiin mahdollisimman pian.

Taman sahkoposti ohjelmiston avulla voit lahettaa viesteja, pitaa kokouksia, kalenteria tapahtumia, mainostaa tuotemerkkiasi, vastaanottaa asiakirjoja jne. vaivattomasti ja tehokkaasti.

Kaikkien naiden lisaksi Gmail sovelluksessa on myos kateva ja luotettava kayttoliittyma, joten voit kayttaa sita ilman vaikeuksia. Ei vain sita, vaan taman ohjelmiston tarjoamat tilat ja edut ovat muutettavissa, mika tekee asioista mukavampaa.

Onko tama ensimmainen kerta, kun yritat ymmartaa ja maarittaa laitteessasi olevan sahkoposti sovelluksen, kuten Gmail, tarjoamia useita ominaisuuksia? Jos vastauksesi tahan kysymykseen on kylla, et ehka tieda mita tehda tai mista aloittaa.

Mutta tarkoittaako se, etta et voi saada parhaita tuloksia? Ei. Tama johtuu siita, etta Gmail tekninen tuki on taalla parantamassa kayttokokemustasi ja kayttomukavuuttasi mahdollisimman paljon. Yrityksen asiantuntijat ovat myos paikalla opastamassa nuoria koko paivan. Voit ottaa heihin yhteytta puheluiden, tekstiviestien, sahkopostien tai live-chatin kautta.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat piilottaa tarkeysmerkit. Tarkastellaanpa niita nyt yksityiskohtaisesti:

1. Ensimmainen asia, joka sinun on tehtava, on ladata ja avata Gmail ohjelmistosovellus alypuhelimeesi tai kannettavaan tietokoneeseen

2. Kun loydat itsesi kotisivulta, napauta profiilikuva kuvaketta sivun oikeassa ylakulmassa

3. Kun vaihtoehtoluettelo avautuu, avaa Asetukset-valikko

4. Napauta Saapuneet-ruutua uudelta sivulta, joka tulee nakyviin edessasi

5. Avaa Tarkeysmerkit-osio seuraavalta sivulta ja valitse Ei merkkeja

6. Paina Tallenna muutokset

 

Jos et saa sopivia tuloksia, soita Gmail Suomi tiimille ja kysy heilta lisavinkkeja

 

liittyvat linkit

Kuinka estAA Gmail poistamasta viestejA?

Popular posts from this blog

Kuinka pasta eroon roskapostista Gmailissa?

Kuinka estAA Gmail poistamasta viestejA?