Kuinka vaihtaa palauttamisen sahkopostio soite gmail-tilissa?

 



Google on teknologiajatti internetin maailmassa. Silla on niin monia sovelluksia, ja olemme niiden ymparoimana. Meidan on luonnollisesti kaytettava niita kerralla tai toisella, ja minka tahansa Google sovelluksen kayttamiseen tarkeinta, mita tarvitsemme, on Google tili. Google tili tai Gmail on erittain tarkea sahkopostio soite, koska voimme kayttaa sita missa tahansa ja erityisesti Google sovelluksissa. Sahkopostio soitetta muilla laajennuksilla ei vain voi kayttaa Google sovelluksissa, ja siksi Gmailista tulee Internet-maailman tarkein sahkopostio soite.

Yksinkertaiset vaiheet palauttamisen sahkopostio soitteen muuttamiseen Gmail-tiliin

Nyt asia on, mita jos unohdat tilisi salasanan. Ilmeisesti seuraat prosessia ja tarvitset ehdottomasti palautusmatkapuhelin numeron tai sahkopostio soitteen. Tata varten sinun on tiedettava, kuinka Google-sahkopostin palautussahkopostio soite vaihdetaan. Kerron ilman pitkia puheita, miten voit muuttaa sahkopostio soitteen Google-sahkopostin palautusta varten. Alla on vaiheet, joita sinun on noudatettava tehdaksesi niin.

1. Ensinnakin sinun on kirjauduttava sisaan Google sahkopostitiliin.

2. Nyt sinun on napsautettava minka tahansa Google-sahkopostisivun ylaosassa olevaa rataskuvaketta ja siirryttava sitten Mail Settings -kohtaan. Avaa nyt Tilit ja tuonti -valilehti.

3. Taman jalkeen sinun on napsautettava Muuta salasanan palautusasetuksia -osiossa Muuta tilin asetuksia.

4. Valitse nyt salasanasi palauttaminen Personal Settings kohdasta. Saatat saada kehotteen ikkunaan, jossa sinun on syotettava salasana uudelleen, jotta voit vahvistaa salasanan ja suojata sitten Google-sahkopostitilin.

5. Sitten sinun on napsautettava Lisaa sahkopostio soite, jos et ole viela asettanut sahkopostio soitetta, tai voit napsauttaa Muokkaa-linkkia nykyisen osoitteen palauttamisen sahkopostio soitteen vieressa, jotta voit muuttaa sita.

6. Kun olet suorittanut ylla olevat vaiheet, napsauta Tallenna, jotta tekemasi muutokset voidaan tallentaa.

7. Nyt voit sulkea Google-tili-ikkunan kayttamalla selaimesi sulkemispainiketta, jos et aio viela kirjautua ulos Google-sahkopostitilistasi.

Seuraa naita ohjeita, niin voit helposti vaihtaa Google-sahkopostitilisi palauttamisen sahkopostio soitteen. Vaiheet ovat riittavan yksinkertaisia ​​ja palauttamisen sahkopostio soite on ehdottomasti vaihdettava, koska et halua menettaa Google-sahkopostitiliasi varmasti. Palautussahkopostio soitteella on tarkea rooli Google-sahkopostitilin suojaamisessa, koska saatat unohtaa salasanan.

Jos et voi vaihtaa Gmail-tilisi palauttamisen sahkopostiosoitetta ylla mainittujen ohjeiden avulla, voit soittaa Gmail tukinumeroon Suomi milloin sinulle sopii.


Liittyvat linkit

Kuinka sallia Gmail paasyn mikrofoniin?

Popular posts from this blog

Kuinka piilottaa tarkeysmerkit Gmail?

Kuinka pasta eroon roskapostista Gmailissa?

Kuinka estAA Gmail poistamasta viestejA?