Kuinka sallia Gmail lisata tapahtumia kalenteriin?

 

Riippumatta siita, kuka olet tai mita teet tyoksesi, saatat tarvita kommunikatiivisen sovelluksen apua saadaksesi sinut lapi elaman. Nykyaan on saatavilla erilaisia ​​ohjelmistoja, joiden avulla voit helposti tavoittaa muut muutamassa minuutissa.

Jos kuitenkin haluat saada sopivimmat edut minimoimalla haittojen mahdollisuudet laajalla marginaalilla, sinun tulee ladata Gmail. Se on eraanlainen sahkoposti ohjelmisto, jossa on kaikki parhaat ominaisuudet ja palvelut. Tasta syysta sinun tulee muistaa saada lisatietoja Gmail tukitiimin avulla mahdollisimman pian.

Jos haluat ottaa yhteytta ihmisiin, lahettaa videoita, kalenteria tapahtumia, vastaanottaa valokuvia, mainostaa brandiasi jne. samalla ohjelmistolla, Gmail on paras valinta. Lisaksi talla sovelluksella on myos merkittavasti ainutlaatuinen ja paranneltu kayttoliittyma, joten sen hyodyntaminen parhaalla mahdollisella tavalla on tehokasta.

Onko tama ensimmaisia kertoja, kun olet yrittanyt kayttaa ja maarittaa viestinta ohjelmistoa, kuten Gmailia, tietokoneellasi, alypuhelimellasi tai kannettavallasi? Jos vastauksesi on kylla, et ehka ole varma mita tehda tai mista aloittaa.

Mutta tarkoittaako se, etta sinun pitaisi luopua vaatimuksistasi? Ei. Tallaisissa olosuhteissa yksi ensimmaisista asioista, jotka sinun tulee tehda, on ottaa yhteytta Gmail tekniseen tukitiimiin heti, kun sinulla on aikaa. He antavat sinulle asianmukaisia ​​vinkkeja, ehdotuksia, neuvoja ja ratkaisuja parantaaksesi kokemustasi ja mukavuuttasi laajalla marginaalilla.

Sen lisaksi sinun tulee noudattaa muutamia vaiheita, jos haluat sallia Gmail lisata tapahtumia kalenteriin. Tarkastellaanpa niita nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmainen asia, joka sinun on tehtava, on avata Gmail sovellus alypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun kirjaudut sisaan ja loydat itsesi kotisivulta, napauta profiilikuvakuvaketta nayton oikeassa ylakulmassa
  3. Kun vaihtoehtoluettelo tulee nakyviin, valitse Alykkaat ominaisuudet ja mukauttaminen -valilehti valittomasti ja ota ominaisuus kayttoon
  4. Siirry Google-kalenteriin ja napauta sitten Tapahtumat Gmailista
  5. Valitse Nayta Gmail automaattisesti luomat tapahtumat kalenterissani -kohdan vieressa oleva valintaruutu

Jos haluat lisatietoja ylla olevista vaiheista, soita Gmail Suomi tukinumeroon.

 

liittyvat linkit

Kuinka poistaa Gmail tili?

 

Popular posts from this blog

Kuinka piilottaa tarkeysmerkit Gmail?

Kuinka pasta eroon roskapostista Gmailissa?

Kuinka estAA Gmail poistamasta viestejA?