Kuinka pasta eroon roskapostista Gmailissa?

 

Gmail on yksi maailman suosituimmista sahkopostialustoista. Gmail-tilin avulla voit nayttaa silta, ​​etta pienyrityksesi takana on taydellinen IT tiimi, mutta saat saumattoman asennuksen ja verkkopohjaisten sovellusten tarjonnan. Gmail-tilin avulla voit kayttaa verkkoa missa tahansa, valtavan tallennustilan, synkronoinnin Outlookin kanssa, tallentaa pikaviesteja ja videoneuvotteluja, vankan tietoturvan, helpon haun ja hallinnan ja paljon muuta.

Sen lisaksi, etta tarjoat laajan valikoiman etuja, voit suojautua Gmailissasi vierailta sahkoposteilta, kuten postipommeilta tai roskapostilta. Tama Gmail ominaisuus tekee siita turvallisemman ja turvallisemman kayttaa. Jos kuitenkin haluat tavan paasta eroon roskapostista, voit noudattaa annettuja ohjeita tai ottaa yhteytta Gmail tukeen, jos nama vaiheet eivat auta sinua.

Ohjeet roskapostiviestien poistamiseen tietokoneen Gmailissa

● Avaa Gmail tilisi tietokoneellasi.

● Napsauta vasemmassa ylakulmassa kolmea rivia ja valitse sitten lisaa.

● Valitse roskaposti.

● Napsauta sitten ylhaalta Poista kaikki roskapostiviestit, valitse mika tahansa roskaposti, jonka haluat poistaa, ja napsauta poistamisvaihtoehtoa. Voit myos ottaa yhteytta Gmail tekniseen tukeen ongelman korjaamiseksi.

IPhonen ja iPadin Gmail roskapostiviestien poiston korjaamisen vaiheet

● Avaa Gmail-sovellus Apple-laitteellasi.

● Napauta vasenta yläkulmaa tai valitse valikkovaihtoehto.

● Valitse sitten roskaposti.

● Napauta sen jalkeen tyhjaa roskapostivaihtoehtoa tai valitse sahkoposti, jonka haluat poistaa.

Roskapostiviestien poiston korjaaminen Androidin Gmailissa

● Avaa Gmail-sovellus Android-tabletissa tai -alypuhelimessa.

● Napauta valikkovaihtoehtoa vasemmassa ylakulmassa.

● Valitse sitten roskaposti.

● Napauta lopuksi tyhjaa roskapostia.

Gmail tunnistaa automaattisesti epailyttavat viestit ja merkitsee ne roskapostiksi. Tallaiset roskapostiviestit voivat kuitenkin tayttaa Gmail-tilisi tallennustilan. Voit kuitenkin poistaa roskapostit laitteeltasi noudattamalla ylla olevia ohjeita. Jos sinulla on edelleen vaikeuksia poistaa roskapostiviesteja, voit pyytaa apua ottamalla yhteytta Gmail tuki Suomi numeroon.


Popular posts from this blog

Kuinka piilottaa tarkeysmerkit Gmail?

Kuinka estAA Gmail poistamasta viestejA?