Kuinka estAA Gmail poistamasta viestejA?


 

Me kaikki olemme osa planeettaa, jossa jokaisella on Alypuhelin, kannettava tietokone tai tietokone, jota he kAyttAvAt lukuisiin tehtAviin ja aktiviteetteihin. Vuosien mittaan kehittynyt tekniikka on tehnyt ihmisille kAtevAn yhteyden keneen tahansa maailmassa Internetin avulla.

Jos etsit ohjelmistoa, joka ottaa yhteyttA ihmisiin ja hoitaa toimistosi tarpeet asianmukaisesti, sinun tulee asentaa Gmail vAlittomAsti. Se on erAAnlainen sAhkoposti sovellus, joka pystyy tarjoamaan tArkeimmAt tulokset ilman vaikeuksia. TAstA syystA sinun tulee muistaa tietAA, miten se toimii Gmail tukitiimin avulla mahdollisimman pian.

TAssA ohjelmistossa on useita uskomattomia ja hyodyllisiA tyokaluja, ominaisuuksia ja toimintoja, jotka voivat parantaa kAyttomukavuuttasi merkittAvAsti. Se on yksi tArkeimmistA syistA, miksi tAmA sovellus on erittAin suosittu kaikkien keskuudessa nykyAAn. Ei ole vAliA keneltA kysyt, heillA on todennAkoisesti tAmA sovellus asennettuna laitteelleen.

Riippumatta siitA, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja verkkoon, et ehkA ole varma, kuinka asennat ja mAAritAt ensimmAisen kerran lataamasi sovelluksen.

TAmA ei kuitenkaan ole tarpeeksi hyvA syy luovuttaa, sillA Gmailin tekninen tukitiimi voi helpottaa ongelmiasi laajalla marginaalilla. Sinun tarvitsee vain ottaa heihin yhteyttA, ja he antavat sinulle useita vinkkejA muutamassa minuutissa. Ei vain sitA, vaan he myos opastavat sinua rekisteroityessAsi palveluihin vaivattomasti ja tehokkaasti.

TAmAn lisAksi sinun tulee oppia muutama vaihe, jos haluat estAA Gmail poistamasta viestejA. Tarkastellaanpa niitA nyt yksityiskohtaisesti:

1. EnsimmAinen asia, joka sinun on tehtAvA, on avata Gmail sovellus Alypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi

2. Kun se alkaa toimia vastaavasti, napauta profiilikuvakuvaketta nAyton oikeassa ylAkulmassa

3. Siirry sinulle tarjotuista vaihtoehdoista heti Asetukset-valikkoon

4. Napauta SAhkoposti-vAlilehteA ja valitse sitten Chat Auto-Deletion Settings

5. Kun uusi sivu tulee nAkyviin, sammuta ominaisuus vastaavasti

6. Tallenna muutokset

Voit soittaa Gmail numeroon Suomi , jos haluat lisAtietoja tAstA ohjelmistosta.


liittyvat linkit

Kuinka lopettaa Gmail roskapostit?

Popular posts from this blog

Kuinka piilottaa tarkeysmerkit Gmail?

Kuinka pasta eroon roskapostista Gmailissa?